Други Софтуерни Продукти
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32® ESET NOD32 Antivirus е пакет антивирусен софтуер на словашката софтуерна компания ESET. Програмата е предназначена за операционните системи Microsoft Windows, GNU/Linux, FreeBSD, Solaris, Windows Mobile и други. ESET NOD32 Antivirus се предлага в два варианта – за ст андартна и за бизнес употреба. 

За повече информация, посетете http://www.eset.com


Norton ™ 360

Norton ™ 360 ® Norton ™ 360- Антивирусът, който искате. Онлайн защита на поверителността, от която се нуждаете. Cyberthreats се развиват. Ето защо Norton 360 включва цялостна защита на устройства срещу вируси и други онлайн заплахи, включително мениджър на пароли и други - вече в едно решение. 

За повече информация, посетете http://www.norton.com


MailEnable

MailEnable2® Най-популярният сървър за Windows Mail в света MailEnable осигурява решение за край до край за осигуряване на сигурни имейл и услуги за сътрудничество. Скорошно независимо проучване отчита MailEnable като най-популярната платформа за Windows Mail Server в света. Независимо дали сте хостинг компания, предоставяща имейл услуги на хиляди крайни потребители или малък бизнес с един домейн, MailEnable предлага решение, което ще впечатли вашите потребители на поща. Microsoft Exchange Alternative MailEnable предоставя софтуера на Windows Mail Server с функции, сравними с Microsoft Exchange. Той предлага мощни услуги за съобщения като Exchange ActiveSync, IMAP, SMTP, POP3 и инструменти за сътрудничество като календари (CalDAV), контакти (CardDAV), задачи и бележки.  

За повече информация, посетете http://www.mailenable.com


Kaspersky Antivirus

Ksapersky Antivirus® Kaspersky Anti-Virus е антивирусна програма, разработена от Kaspersky Lab. Той е предназначен да защитава потребителите от злонамерен софтуер и е предназначен предимно за компютри, работещи с Microsoft Windows и macOS, въпреки че за бизнес потребителите е налична версия за Linux. 

За повече информация, посетете http://www.kaspersky.com