Системи за съхранение на данни
Генерирането на все по-голям обем от информация поставя въпроса за съхранение на данните в приоритет при вземането на решения за стратегически инвестиции в ИТ средата на компании от всички величини. 

Системите за съхранение на данни на IBM и Lenovo ще Ви осигурят постоянно, надеждно и сигурно протичане на бизнес процесите 24-часа дневно, 7 дни в седмицата, благодарение на надеждна система, която е способна да елиминира спадовете и да осигури резервна работа в случай на авария. Продуктите на IBM и Lenovo работят на базата на отворени стандарти, което улеснява включването им към Вашата инфраструктура и, същевременно, осигурява съвместимост с други решения. 
Предложенията на IBM и Lenovo са:

Дискови системи IBM Storage

IBM TotalStorage disk systems

Дискът е сред най-бързите и изгодни от икономическа гледна точка носители за съхранение на данни. Решенията на IBM за съхранение на диск са и много надеждни, бързо реагиращи, универсални и с възможност за разширение.


За повече информация, посетете https://www.ibm.com/it-infrastructure/storage

Лентови системи IBM type librays

IBM TotalStorage tape systems

Когато става въпрос за съхранение на данни, никой не може да съхрани, архивира и възстанови Вашите данни по-добре от IBM с пълната гама на лентови решения - от най-малките лентови устройства до обширни фирмени лентови библиотеки.


За повече информация, посетете https://www.ibm.com/it-infrastructure/storage/tape
 


Дискови системи Lenovo 

IBM TotalStorage SAN 16M-R multiprotocol SAN router

Ускорете данните си, ускорете бизнеса си Изчерпването на обемите от данни представя на организациите както предизвикателства, така и възможности. Всички флаш и хибридни решения за съхранение в корпоративния клас на Lenovo ускоряват достъпа до вашите данни, като същевременно ви дават възможност за безпроблемно мащабиране от центъра за данни до облака. Докато запазвате данните те са защитени.


За повече информация, посетете https://www.lenovo.com/bg/bg/data-center/storage
IBM Premier Partner
Lenovo
Cisco