Системи за съхранение на данни
Генерирането на все по-голям обем от информация поставя въпроса за съхранение на данните в приоритет при вземането на решения за стратегически инвестиции в ИТ средата на компании от всички величини. 

Системите за съхранение на данни на IBM ще Ви осигурят постоянно, надеждно и сигурно протичане на бизнес процесите 24-часа дневно, 7 дни в седмицата, благодарение на надеждна система, която е способна да елиминира спадовете и да осигури резервна работа в случай на авария. Продуктите на IBM работят на базата на отворени стандарти, което улеснява включването им към Вашата инфраструктура и, същевременно, осигурява съвместимост с други решения. 
Сред предложенията на IBM са:

Дискови системи IBM TotalStorage

IBM TotalStorage disk systems

Дискът е сред най-бързите и изгодни от икономическа гледна точка носители за съхранение на данни. Решенията на IBM за съхранение на диск са и много надеждни, бързо реагиращи, универсални и с възможност за разширение.


Лентови системи IBM TotalStorage

IBM TotalStorage tape systems

Когато става въпрос за съхранение на данни, никой не може да съхрани, архивира и възстанови Вашите данни по-добре от IBM с пълната гама на лентови решения - от най-малките лентови устройства до обширни фирмени лентови библиотеки. 


IBM Storage Networking 

IBM TotalStorage SAN 16M-R multiprotocol SAN router

Портфолиото от продукти за SAN (Storage Area Network) е гръбнакът на решенията за съхранение на данни. Изборът на подходящо решение може значително да повлияе върху ефективността и надеждността на цялата инфраструктура за съхранение.


IBM TotalStorage – софтуер за виртуализация и управление

Софтуерните виртуализиращи продукти позволяват виртуализирането на един общ дисков масив на по-малки масиви, осигурявайки по-голямо пространство за всички сървъри в компанията. Това позволява да се намалят разходите и да се увеличи ефективността.

За повече информация, посетете www.ibm.com/systems/storage/