Преносими компютри
Сериите преносими компютри Thinkpad и Lenovo 3000 предоставят висококачествени мобилни технологии, осигуряващи висока производителност и гъвкавост. 

ThinkPad X61s


THINKPAD®
Удобството да работите, където и да се намирате

 Thinkpad

Преносимите компютри ThinkPad® са тънки, леки и имат характеристики, които дават възможност да се ползват по всяко време и навсякъде.
Фирмените данни са не просто важни. Те са безценни. При системен срив или вирусна атака, стойността на загубените данни и продуктивността може  да бъде неизмерима. Характеристики като магнезиев корпус и противоударна защита на твърдия диск (при избрани модели) защитават персоналния Ви компютър и данните в него от неочаквани сривове. Само компютрите с марката Think предлагат иновативните вградени ThinkVantage® технологии  част от които са "Active Protection System"-"въздушна възглавница" предпазваща хард диска при падане и технологията Rescue nad Recovery за възстановяване на загубени данни.

За информация за различните Thinkpad® модели, натиснете тук.

LENOVO 3000
Иновации за всички

 Lenovo 3000

Новите стилни преносими компютри Lenovo 3000 са разработени специално да задоволят изискванията на потребителите от малкия бизнес. Създадена от инженерите проектирали известния Thinkpad, серията Lenovo 3000 предлага надеждни устройства с изключително качествени софтуер и хардуер.
Lenovo 3000 се отличава не само с големи мултимедийни възможности, но и с интегрирана безжична LAN мрежа и удобна, ергономична клавиатура. Гаранционната поддръжка се осигурява от сервиз на IBM®, който е достъпен по всяко време и във всяка точка по света.

За информация за различните модели Lenovo 3000, натиснете тук.