За нас
АКСИОР означава Анализ, Компютърна Системна Интеграция и Оперативно Ръководство. Фирмата е основана през 1991г. и от 1999г. е сертифицирана в съответствие със стандарта за качество ISO 9001:2000.

АКСИОР изгражда комплексни информационни системи, базирани на доставка на компютърни продукти, професионални услуги и приложен софтуер. Фирмата е специализирана в консултации, анализ, проектиране и създаване на клиентски ориентирани софтуерни приложения. Освен това тя внедрява и поддържа софтуер на водещи световни фирми с решения за държавната администрация, индустрията, банковото дело, търговия и дистрибутиране на стоки. Фирмата осъществява комплексни услуги по доставка и инсталация на компютърни системи и периферия, софтуерни продукти, мрежи, комуникация. АКСИОР проектира и произвежда хардуер и софтуер за интелигентни контролери за вграждане (Еmbedded Systems) и ги интегрира в информационни системи за навигационен контрол чрез GPS/GPRS/GSM комуникация, събиране и обработка на данни в реално време, мобилни решения и др.  Специалистите на фирмата осигуряват висококвалифицирана системна помощ, осъществяват ръководство и системна интеграция на проекти.

АКСИОР е стратегически партньор на следните големи международни компании за маркетиране, продажби и дистрибуция на техните продукти:
 • IBM Business Partner, IBM Solution Provider за xServers, pServers, Total Storage и IBM касови апарати;
IBM Software Partner за DB2 (Informix), WebSphere, Rational, MQSeries и Tivoli софтуерни продукти;
Lenovo Business Partner за настолни и преносими компютри;
eXite - Partner for Bulgaria - Международна система за осъществяване на Електронен обмен на данни (EDI);
Transdatix Partner - Решения за включване на участници в система за Електронен обмен на данни (EDI);
Microsoft Certified Partner за системен софтуер и Web базирани продукти;
NOVELL Authorized Reseller за софтуерни продукти и услуги;
CISCO Systems - Registered Partner - за комуникационни решения;
3COM - Registered Partner за комуникационно оборудване и решения;
VICOMP Distributor за паспортни OCR четци;
SYMBOL Tеchnologies за  Hend-Held компютри и баркод четци;

 АКСИОР притежава богат опит в осигуряването на продукти и услуги от най-високо технологично ниво, които подпомагат нашите клиенти в условията на конкуренция и постоянно променящ се пазар.

АКСИОР
 е член на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ), а от 1995г.  е член на Американската търговска камара в България.